Lyrics

  dein Lieblingssong fehlt? jetzt einreichen!

  Lyrics Toplist


  Shkurte Gashi feat. Flori Mumajesi – Si Dikur [2017]

  Künstler:
  Flori MumajesiShkurte Gashi

  [Intro: Shkurte Gashi]
  Hajde shpirt, ne si dikur
  Ti vendosim zemres gur
  Hajde shpirt, ne si dikur
  Ti vendosim zemres gur
  Kjo shoqni na mblodhi sonte
  Nuk e dine per ndarjen tone
  Kjo shoqni na mblodhi sonte
  Nuk e dine per ndarjen tone

  [Chorus: Shkurte Gashi]
  Hajde shpirt, ne si dikur
  Ti vendosim zemres gur
  Hajde shpirt, ne si dikur
  Ti vendosim zemres gur
  Kjo shoqni na mblodhi sonte
  Nuk e dine per ndarjen tone
  Kjo shoqni na mblodhi sonte
  Nuk e dine per ndarjen tone

  [Verse 1: Flori Mumajesi]
  Jo, jo, jo, ne te dy aktore t’filmit
  Jemi n’skene te krimit
  S’na shohin dot ne sy
  Kemi masku shikimin
  Une t’kam dhe pse jena ne t’ndam
  Doren ta shtrengoj nese ti e mban

  [Pre-Chorus: Shkurte Gashi]
  Ne njoni-tjetrin s’e lam
  Jo nuk e lam, lam
  Poshte nuk e lam
  Ne njoni-tjetrin s’e lam
  Jo nuk e lam, lam
  Poshte nuk e lam

  [Chorus: Shkurte Gashi & Flori Mumajesi]
  Hajde shpirt, ne si dikur
  Ti vendosim zemres gur
  Hajde shpirt, ne si dikur
  Ti vendosim zemres gur
  Kjo shoqni na mblodhi sonte
  Nuk e dine per ndarjen tone
  Kjo shoqni na mblodhi sonte
  Nuk e dine per ndarjen tone

  [Verse 2: Flori Mumajesi]
  Esenca e jetes time je, je, je
  Kuptim botes time ti i dhe
  Dhe pse t’kam lendu
  Dhe pse t’kam lendu
  Jo nuk t’kam harru
  Jo nuk t’kam harru

  [Pre-Chorus: Shkurte Gashi & Flori Mumajesi]
  Ne njoni-tjetrin s’e lam
  Jo nuk e lam, lam
  Poshte nuk e lam
  Ne njoni-tjetrin s’e lam
  Jo nuk e lam, lam
  Poshte nuk e lam

  [Chorus: Shkurte Gashi]
  Hajde shpirt, ne si dikur
  Ti vendosim zemres gur
  Hajde shpirt, ne si dikur
  Ti vendosim zemres gur
  Kjo shoqni na mblodhi sonte
  Nuk e dine per ndarjen tone
  Kjo shoqni na mblodhi sonte
  Nuk e dine per ndarjen tone


  Künstler:
  Flori MumajesiShkurte Gashi


  aktuelle Bewertung

  bisher keine Bewertungen


  deine Bewertung

  Danke für deine Stimme!