Lyrics

  dein Lieblingssong fehlt? jetzt einreichen!

  Lyrics Toplist


  Shkurte Gashi feat. Bruno – Jeten Tende [2019]

  Künstler:
  BrunoShkurte Gashi

  [Verse 1: Shkurte Gashi & Bruno]
  Nuk po ndihem gjallë dhe pse frymë po marrë
  Sa vështirë me dashtë vetëm nga larg
  Zgjedh tjetër njeri, mua m’thu dashni
  E ke një arsye por s’du ta di

  [Chorus: Shkurte Gashi & Bruno]
  Mos shkatërro ti jetën tande
  Nuk ja vlen për mu me u nda e
  Lumtur unë ty du me t’pa e
  A munesh për mu mos me qa e

  [Verse 2: Shkurte Gashi & Bruno]
  E kuptoj pse hesht e di çfarë të vret
  Nuk vendosa unë, vendose vetë
  Zgjedh tjetër njeri, mua m’thu dashni
  E ke një arsye por s’du ta di

  [Chorus: Shkurte Gashi & Bruno]
  Mos shkatërro , ti jetën tande
  Nuk ja vlen për mu me u nda e
  Lumtur unë ty du me t’pa e
  A munesh për mu mos me qa e
  Mos shkatërro ti jetën tande
  Nuk ja vlen për mu me u nda e
  Lumtur unë ty du me t’pa e
  A munesh për mu mos me qa e


  Künstler:
  BrunoShkurte Gashi


  aktuelle Bewertung

  bisher keine Bewertungen


  deine Bewertung

  Danke für deine Stimme!