Lyrics

  dein Lieblingssong fehlt? jetzt einreichen!

  Lyrics Toplist


  Ghetto Geasy feat. Majk – Zhytem (Je t’aime) [2020]

  Künstler:
  Ghetto GeasyMajk

  [Chorus: Ghetto Geasy]
  Thujëm mu je t’aime
  Thujëm mu je t’aime my baby
  Thujëm mu je t’aime
  Thujëm mu je t’aime my baby
  Unë të du, them je t’aime
  Thujëm mu je t’aime my baby
  Unë të du, them je t’aime
  Thujëm mu je t’aime my baby

  [Verse 1: Ghetto Geasy]
  Se pa mu kërkun nuk je je
  Se veç për mu ti je je
  Veç mu m’ngatrru ti je je
  Per me shkatrru ti je je
  Sa njerzi mu nuk ëm njeh je
  Shumë mirë e di ti kush je je
  Se pa mu vari karin je
  Baby ty veç i madhin je je je
  Aj, aj, mami a po vjen me mu?
  Thujëm du, hajde, hajde, thujëm du
  Aj, aj, mami a po vjen me mu?
  Thujëm du, thujëm du

  [Chorus: Ghetto Geasy]
  Thujëm mu je t’aime
  Thujëm mu je t’aime my baby
  Thujëm mu je t’aime
  Thujëm mu je t’aime my baby
  Unë të du, them je t’aime
  Thujëm mu je t’aime my baby
  Unë të du, them je t’aime
  Thujëm mu je t’aime my baby

  [Verse 2: Majk]
  S’ka lidhje sham a përlam
  E kujt o fajin na nuk ndam
  N’fund t’fundit une ty nuk kam nga t’çoj
  Me ty çona, me ty bi
  Me ty haj e me ty pi
  Lem t’japi veç pak dashni e t’ledhatoj, ej
  Se ta fala zemrën, babe
  Po mos harro që muna me t’harru dhe shpejt
  E nëse don me m’pas ti afër teje
  Nema nji dashni ose dashni ti leje
  Je t’aime, je t’aime
  Je t’aime, je t’aime
  O do të t’thom të dua
  Je t’aime, je t’aime
  Je t’aime, je t’aime
  Jom bo për ty, je bo për mua
  Mua, mua
  Je t’aime, je t’aime, unë të dua
  Dua, dua
  Lëm paça pi dashni

  [Chorus: Ghetto Geasy]
  Thujëm mu je t’aime
  Thujëm mu je t’aime my baby
  Thujëm mu je t’aime
  Thujëm mu je t’aime my baby
  Unë të du, them je t’aime
  Thujëm mu je t’aime my baby
  Unë të du, them je t’aime
  Thujëm mu je t’aime my baby


  Künstler:
  Ghetto GeasyMajk


  aktuelle Bewertung

  bisher keine Bewertungen


  deine Bewertung

  Danke für deine Stimme!