Lyrics

  dein Lieblingssong fehlt? jetzt einreichen!

  Lyrics Toplist


  Finem & Solo – Elizabeta [2020]

  Künstler:
  FinemSolo

  [Refrain 1: Solo]
  Yea me pare me pare o canta
  Te shpia shkoka si pllaka
  Modelet e bukura me tanga
  Jon gati me kcy tango me tanga
  Speciale te ne bohet nata
  Gelato me cokollata
  Sille ni Don Perignon
  Bluza diamanti me kafka

  [Refrain 2: Finem]
  Me pare me pare o canta
  Te shpia shkoka si pllaka
  Modelet e bukura me tanga
  Jon gati me kcy tango me tanga
  Speciale te ne bohet nata
  Gelato me cokollata
  Sille ni Don Peringon
  Bluz t’zeze diamanti me kafka

  [Verse 1: Solo]
  Ey shoki ta djegi estrraden
  Po ta kallxoj me vepra
  E kur erdh Finemi me Solon
  Ku meten kta lepra
  Kto vec kon llafe
  Nuk i sho n’xhade
  Jo be se rrejn kta
  Ja cova mesazhin
  Ma boni masazhin Elisabeta

  [Chorus: Finem]
  Elizabeta Eli Elizabeta
  Une per to jam mret ajo mretresha
  Elizabeta Eli Elizabeta
  Fytyren n’letra, njera me bukur se tjetra

  [Verse 2: Finem]
  Finem, Fendi gjithmon vet i tret
  Babo Benz-i ta kom thon sa vlen ti
  T’gjitha i bona si vetja
  I bona me shok kilometra
  Jepini gaz, jei mretresha
  Elizabeta ajo pi pi pi
  E me mu nuk do mu nal
  Vet me G une rri
  Ki kujdes kur del perballe
  Vi ta hi ku e ki
  Edhe zonin s’ja njef mo
  I coj njo dy a tri
  Dhe per ty qe m’ke inat

  [Bridge: Solo]
  Okay, okay, okay, okay, okay, okay
  Kejtve ju nxjerr jashte lojes
  Se nuk keni pike pervoje
  Okay, okay, okay, okay, okay, okay
  Lokacioni Tirane, koka prej Tirone

  [Chorus: Finem]
  Elizabeta, Eli Elizabeta
  Une per to jam mret e ajo mretresha
  Elizabeta, Eli Elizabeta
  Ftyren n’letra, njera me bukur se tjetra
  Elizabeta, Eli Elizabeta
  Elizabeta, Eli Elizabeta
  Ftyren n’letra njera me e bukur se tjetra


  Künstler:
  FinemSolo


  aktuelle Bewertung

  bisher keine Bewertungen


  deine Bewertung

  Danke für deine Stimme!