Lyrics

  dein Lieblingssong fehlt? jetzt einreichen!

  Lyrics Toplist


  Butrint Imeri & Ermal Fejzullahu – Për një dashuri [2020]

  Künstler:
  Butrint ImeriErmal Fejzullahu

  [Verse 1: Butrint Imeri]
  Pse më bën të vuaj unë?
  Dhe të shkrihem për një dashuri
  Dhe t’lutem dhe t’lutem për ty
  Pse më bën me lot në sy?
  Ndonëse lotët nuk i meritoj
  Këto netë të gjata si ti kaloj? (uh)

  [Chorus: Ermal Fejzullahu]
  Ti që sot je me tjetërkënd
  Dhe shumë ëmbël ti i buzëqesh
  Gjersa unë pas teje
  Dua dhe s’dua të vdes për një dashuri

  [Verse 2: Butrint Imeri, Ermal Fejzullahu]
  A e harrove kët’ dashni? Tash çdo natë m’ki bo me pi
  Ti lakmove n’pasuni-ni-ni (oh oh)
  Shumë shpejt jetën ti e dashte
  Vonë o tash mi kthy ça pate
  Zemra akull s’don ma falje, ma falje
  Netët e gjata tash ku mbetën?
  Ndenjat tona krejt u tretën
  A ki ma dashni? S’po du me dit
  Se për ty s’du me ni
  Jo n’jetën tem ma vend nuk ki

  [Chorus: Butrint Imeri & Ermal Fejzullahu]
  Ti që sot je me tjetërkënd
  Dhe shumë ëmbël ti i buzëqesh
  Gjersa unë pas teje
  Dua dhe s’dua të vdes për një dashuri
  Ti që sot je me tjetërkënd
  Dhe shumë ëmbël ti po i buzëqesh
  Gjersa unë pas teje dua të vdes unë dua të vdes


  Künstler:
  Butrint ImeriErmal Fejzullahu


  aktuelle Bewertung

  bisher keine Bewertungen


  deine Bewertung

  Danke für deine Stimme!